Les casetes de sempre

Reserva la teva comanda a la teva botiga més propera

LA TRACA, PIONERS EN PIROTÈCNIA RESPONSABLE

La Traca és una empresa que destaca per la seva innovació i compromís amb una pirotècnia que respecta tant les persones com el medi ambient. Amb una aposta clara per la inclusió i la sostenibilitat, La Traca promou l’ús de pirotècnia sostenible i de baixa sonoritat, oferint una alternativa que és tant festiva com respectuosa.

Pirotècnia inclusiva: per a tots els públics

Un dels pilars fonamentals és la inclusió. Per això, hem desenvolupat productes de baixa sonoritat, especialment dissenyats per a les persones de sensibilitat auditiva i els animals de companyia. Aquesta pirotècnia, quan se segueixen les instruccions d’ús, permet gaudir de les festes sense causar molèsties o angoixa a ningú. Així, tothom pot participar i gaudir de les revetlles de manera segura I tranquila.

Sostenibilitat: un compromís amb el planeta

A La Traca, la sostenibilitat és una prioritat. Amb un ampli catàleg de productes que inclou pirotècnia lliure de plàstic i amb un 100% dels envasos fabricats amb cartó reciclat. Fem un pas endavant en la reducció de l’impacte ambiental. Això no només redueix els residus generats, sinó que també promou l’ús de materials més respectuosos amb el medi ambient.

Seguretat i responsabilitat

La seguretat és un altre aspecte clau per a La Traca. Tenim una ampli ventall de productes de baixa perillositat, garantint que les celebracions pirotècniques siguin segures. Aquesta aposta per la seguretat té la voluntat de proporcionar productes que siguin fàcils d’utilitzar i que minimitzin els riscos associats amb la pirotècnia.

Compromesos amb la societat

En aquesta campanya col·laborem un any més amb l’ONG Pallapupas. Comprant un Lot Revetlla de Sant Joan, una part del beneficis es destinaran directament a aquesta organització, i a més a més i com a agraïment per la contribució, regalem als clients un nas de pallasso.    

Pallapupas és una reconeguda ONG que treballa per aportar alegria i suport emocional a pacients, especialment a nens, adolescents i persones grans hospitalitzades o en situació vulnerable.

El Lot Revetlla aquest any incorpora com a novetat en el seu embalatge un QR amb la llista de cançons per passar la millor de les revetlles, que inclou la cançó de La Traca que el grup musical Ambauka ha creat especialment per ells, i un segon QR on la prestigiosa cuinera Ada Parellada ensenya la recepta per cuinar la coca de Sant Joan.

La Traca demostra que és possible gaudir de la pirotècnia de manera inclusiva i sostenible. Amb una oferta de productes que cuida tant de les persones com del medi ambient. A La Traca us convidem a celebrar amb responsabilitat i consciència.

SOM DIFERENTS, SOM INCLUSIUS,
SOM SOSTENIBLES, SOM FESTA.

Our mission is to make
your shopping experience unforgettable!

We love to work with clients all over the world to design and develop unique websites.

Our Online Store

We believe that shopping should be a fun, stress-free experience - and we're here to make that a reality!

Shop now for unbeatable deals.

Everyone realizes why a new common language would be desirable.

0

Subscribers

0

Online products

0

Years of experience

0

Lovely customers

WeShop - Premium WordPress & WooCommerce theme by Euthemians - powered by Greatives

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et. Aenean eu enim justo. Vestibulum aliquam hendrerit molestie. Mauris malesuada nisi sit amet.

WeShop - Premium WordPress & WooCommerce theme by Euthemians - powered by Greatives

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et. Aenean eu enim justo. Vestibulum aliquam hendrerit molestie. Mauris malesuada nisi sit amet.

Join our Newsletter & get 30% off

Stay connected to your favorite products and never miss a beat

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Get updates straight from the source with your favorite products.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Be the first to know about new developments from your favorite products
Categories